Tamam mı, devam mı?

Yazar:



THY Euroleague'deki temsilcilerimizden Fenerbahçe Ülker, G Grubu'ndaki beşinci maçında Rusya'nın Unics Kazan takımını konuk edecek.

Bu akşam Fenerbahçe Ülker Arena'da oynanacak karşılaşma saat 20:00'da başlarken NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Temsilcimiz ilk maçta deplasmanda karşılaştığı rakibine 76-71'lik skorla yenilmişti. Sarı Kanarya'nın, olası bir ikili averajda üstte olabilmek için rakibini en az 6 sayı farkla yenmesi gerekiyor.

Temsilcimiz Top 16'da geride kalan 4 maç sonunda bir galibiyet üç yenilgi alırken puan cetvelinde son sırada bulunuyor. Sarı lacivertliler 254 sayı atarken potasında ise 288 sayı gördü. Temsilcimiz %74,21 sayı ortalaması ile mücadele ederken iki sayı çizgisinden %48,5, üç sayı çizgisinin gerisinden ise %33,5 ortalama ile oynuyor. Takımın en skorer oyuncusu ise 12,4 sayı ortalaması ile Bojan Bogdanovic. Oğuz Savaş da %59,7 ortalama ile iki sayı bölgesinden takımının en etkili ismi olurken Bogdanovic %42,8'lik ortalama ile üç sayı bölgesinin en etkili oyuncusu. James Gist ise 4,4 ribaund, Emire Preldizc de 2,9 asist ortalama ile bu kategoride ilk sırada bulunuyor.

Rakip Unics Kazan ise üç galibiyet bir mağlubiyet ile puan cetvelinde Panathinaikos'un ardından ikinci sırada. Rus ekibinin en etkili oyuncusu ise 16,4 sayı ortalaması ile oynayan Henry Domercant. Bu oyuncu aynı zamanda 3 sayı çizgisinin gerisinden %52 isabet oranı ile oynuyor. Vladimir Veremeenko da 6,5 ribaund, Petr Samoylenko 3 asist ile mücadele ediyor.

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Tamam mı, devam mı?.
Anarschi Hit Adam