Cinsiyete Göre Gebeliğe Son Veriyorlar!

Yazar:



Daily Telegraph gazetesinin haberine göre, bu tür uygulamalar yasadışı olsa da kimi klinikler, sahte belge hazırlayıp işlem yaptı.

Gazete, bu uygulamanın sosyal ve kültürel nedenlerle yaygın bir hal almaya başladığı yolundaki kaygılar üzerine ülkenin değişik yerlerinde dokuz farklı klinikte gizli çekim yaptı.

Görüntülerin bir bölümünü, gazetenin internet sitesinden yayınlandı.

Avrupa Konseyi geçen yıl İngiltere dahil tüm üyelerini bebek bekleyen ailelere cinsiyete bağlı kürtajı engellemek için bebeğin cinsiyetini söyleme politikasına son vermeye çağırmıştı.

O tarihten bu yana birçok hastane bu tür bilgileri açıklamıyor.

İngiltere'de kürtaj 24 haftaya kadar yasal ancak cinsiyete dayalı gebeliğe son verme işlemi hukuk dışı.

Gazeteye konuşan Sağlık Bakanı Andrew Lansley, iddiaların kendisini kaygılandırdığını söyledi: "Cinsiyet ayrımcılığı hukukdışı ve ahlaken yanlıştır. Bu konunun derhal araştırılması talimatı verdim."

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Cinsiyete Göre Gebeliğe Son Veriyorlar!.
Anarschi Hit Adam