Obama, Karzai'den Özür Diledi

Yazar:



Karzai'nin makamından yapılan açıklamada, Obama'nın Karzai'ye mektup göndererek resmen özür dilediği belirtildi.

ABD'nin Kabil Büyükelçisinin ilettiği mektupta Obama'nın "olaydan derin üzüntü duyduğunu" bildirerek, "içten özürlerinin" kabul edilmesini istediği kaydedildi.

KASITSIZ BİR HATA VAR


Obama'nın "hatanın kasıtsız olduğunu" vurgulayarak, "böyle bir olayın tekrar etmemesi için gerekli adımların atılacağından emin olunmasını istediği ve sorumlulardan hesap sorulacağını" ifade ettiği belirtildi.

ABD Savunma Bakanı Leon Panetta da Bagram üssünün yakınındaki bir gözaltı merkezinin kütüphanesinde bulunan Kur'an-ı Kerim'ler ve diğer dini kitapların, aşırı dincilerin mesajları ve yazılarını içerdiği gerekçesiyle imha edilmesinden dolayı özür dilemişti.

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Obama, Karzai'den Özür Diledi.
Anarschi Hit Adam