Jennifer Aniston yıldız sahibi oldu

Yazar:

"Friends" dizisi ile üne kavuşan Aniston, Şöhretler Kaldırımı'nda yıldızı olan 2462. kişi oldu.
Los Angeles'ta doğduğunu ve Şöhretler Kaldırımı'ndaki yıldızları görerek büyüdüğünü söyleyen Aniston, kendi adını taşıyan bir yıldız sahibi olmanın gerçek olamayacak kadar özel hissettirdiğini söyledi.
43 yaşındaki Aniston, 10 sezon devam eden Friends dizinde canlandırdığı Rachel karakteri ile Emmy ve Altın Küre ödülleri kazanmıştı.
Dizinin sona ermesinin ardından Aniston, komedi filmlerinin aranan oyuncusu oldu.Sayfa : 1
AA

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Jennifer Aniston yıldız sahibi oldu.
Anarschi Hit Adam