Can Bonomo Avrupa'yı oynatır!

Yazar:

Can Bonomo, Bakü’de düzenlenecek Eurovision’da Türkiye için söyleyeceği ‘Love Me Back’ (Sen de Beni Sev) adlı şarkısını ilk kez TRT ekranlarından seslendirdi. Balkan esintileri taşıyan hareketli şarkı müzik otoritelerinden geçer not aldı.
57. Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Can Bonomo, hazırladığı 3 şarkı arasından seçilen “Love Me Back”i (Sen de Beni Sev) dün akşam ilk kez TRT Stüdyoları’nda canlı yayında seslendirdi. Söz ve müziği kendisine ait tamamı İngilizce şarkıyı söyledikten sonra heyecanını “Ben düşüp bayılacağım” sözleriyle açıklayan Bonomo’ya sahnede 19 kişilik orkestra eşlik etti. Eurovision’ın yarı finalleri 22- 24 Mayıs, büyük finali ise 26 Mayıs’ta.
Otoriteler tam not verdi
Mehmet Tez: Şarkıda Anadolu ve Balkanlar’dan ezgiler var. Ucuza kaçılmamış, şarkı çok eğlenceli.
maNga: İyi bir görsel bir sunumla ilk beşe girebileceğine inanıyoruz.
Semiha Yankı: Şarkıyı çok beğendim. Umuyorum iyi bir koreografi ve dansçı ekibi ile sahnede olur.
Metin Özülkü: Balkan ve Osmanlı ezgilerini birleştirmiş. Şarkının her anlamda şansı var.
Sertab Erener: Can’ı çok samimi içten ve rahat buldum. Bu bize yarışmada çok avantaj sağlayacak.
Bülent Özveren: Bence finale kalır. Şimdiye kadar dinlediğim diğer Eurovision şarkıları arasında en iyisi.
Fuat Güner: Akıllarda kalacak bir parça. Fakat düzenlenmesi, gözden geçirilmesi lazım. Bu parça bizi iyi yerlere getirecektir.
Aykut Gürel: Çok beğendim. Çok heyecanlı ve çok enerjikti. Çok şeker bir çocuk. Sahneye çok yakışıyor. Birçok ülke Balkan müziğine dönüyor.
Işın Karaca: Melodisi hoş ancak İngilizce telaffuzuna çalışması lazım.
MilliyetSayfa : 1

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Can Bonomo Avrupa'yı oynatır!.
Anarschi Hit Adam