İlklerin MGK'sı 27 Şubat'ta yapılacak

Yazar:

Hakkı Kurban'ın haberi
- Toplantı, 2012 yılının ilk MGK'sı olacak. Periyodik olarak iki ayda bir toplanan kurul, son olarak geçen aralıkta toplanmış, iç ve dış gelişmeleri değerlendirmişti. Pazartesi günü yapılacak toplantıda da başta terörle mücadele ve KCK'ya yönelik operasyonlar olmak üzere, Suriye ve Irak'taki gelişmelerin değerlendirilmesi bekleniyor. Uludere'de, 34 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın detaylarının da MGK gündemine taşınabileceği ifade ediliyor.
- Şubat ayı MGK'sı, yargı-MİT arasındaki 'ifade krizi'nin ardından ilk buluşmaolacak. Yasal düzenleme çıkarılarak büyümesi engellenen krizin, toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. İstihbaratta yeni yapılanma konusunun da bu çerçevede ele alınabileceği ifade ediliyor.
- Geçirdiği ikinci ameliyatın ardından yaklaşık 10 gündür evinde dinlenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantıya katılması bekleniyor. Bu çerçevede, MGK'nın, Erdoğan'ın ameliyat sonrası Ankara'daki ilk programı olabileceği belirtildi.
- MGK toplantısının günü de dikkat çekti. Başkent'te, toplantının 28 Şubat'a gelmesi halinde 1997 toplantısının yıldönümüne rastlayacağı ifade ediliyordu. Ancak toplantının 27 Şubat'ta yapılması kararlaştırıldı.
AKŞAMSayfa : 1

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: İlklerin MGK'sı 27 Şubat'ta yapılacak.
Anarschi Hit Adam