460 Bin Erkek Eşinden Şiddet Görmüş

Yazar:



Kenya'da, eşlerinden şiddet gören erkekler, bu durumu protesto amacıyla kampanya başlattı.

Maendeleo Ya Wanaume adlı erkek örgütü, ulusal televizyonda yayımlanan kampanyalarında, aile içi şiddet gören erkekleri, eşlerinin hazırladığı yemeklere dokunmayarak, grev yapmaya çağırdı.

Hükümeti, erkeklere yönelik aile içi şiddeti önemsememekle suçlayan örgüt, böylece giderek artan erkeğe yönelik şiddete dikkat çekilebileceğini belirtti. Örgüt verilerine göre, geçen yıl sadece başkent Nairobi bölgesinde 460 bin erkek eşi tarafından dövüldü ve kötü muamele gördü.

Örgüt, artan şiddetin bir sebebinin de kadınların maddi olarak giderek daha fazla bağımsızlık elde etmesi olduğunu belirtti.

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: 460 Bin Erkek Eşinden Şiddet Görmüş.
Anarschi Hit Adam