Rummenigge'den Ebru Köksal'a teşekkür

Yazar:



Ebru Köksal, Galatasaray Kulübü'nden ayrılarak TFF Genel Sekreterlik görevini üstlenmesi nedeniyle Avrupa Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa ettiğini belirten mektubu, ECA'ya gönderdi.

ECA Başkanı Rummennigge de yazdığı cevap yazısında, Ebru Köksal'a 16 aylık süreçteki üstün hizmetlerinden ve katkılarından dolayı özel olarak teşekkür etti.
Köksal'ın, çalışmalarıyla, futbolun aslında sanıldığı kadar erkeklere ait bir dünya olmadığını gösterdiğini vurgulayan ECA Başkanı, Köksal'a yeni görevinde başarılar dilerken, üstlendiği görevler ile futbolda kadın rolünün artmasına çok önemli bir katkısı olduğunu belirtti.

-ECA Yönetim Kurulu'ndaki ilk kadın oldu-

TFF Genel Sekreteri Ebru Köksal, Eylül 2010'da Avrupa Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu'na seçildi.

151 kulübün temsil edildiği Avrupa Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu'nda görev alan ilk kadın olmayı başaran Ebru Köksal, ECA Yönetim Kurulu üyeliğinin yanı sıra, Kurumsal İlişkiler Çalışma Grubu Eş Başkanlığı görevini de yürüttü.

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Rummenigge'den Ebru Köksal'a teşekkür.
Anarschi Hit Adam