MHP'den Hasip Kaplan'a Cevap

Yazar:



Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin bölücü terör örgütünün taleplerinin anayasaya geçirilmesinin, Türkiye'nin bölünmesinin ve parçalanmasının önündeki en büyük engel olduğunu belirterek, ''MHP, milletin doğal refleksi ve kendi bekasını temin için siyaset platformunda destek verdiği, bel bağladığı tek harekettir'' ifadelerine yer verdi.

MHP'nin, Türk milletinin ''sağduyusu, göz bebeği, gelecek için ümidi'' olduğunu savunan Yalçın, şunları kaydetti:

''BDP'li Hasip Kaplan'ın aniden bir iddia yumurtlayarak MHP'ye çamur bulaştırmaya çalışması kapalı kapılar ardında tezgahlanan yeni kirli oyunun ilk perdesidir. Bu adam, MHP'nin iktidar ortağı olduğu 57. Hükümet döneminde İmralı ile müzakere edildiği, hatta terör örgütü elebaşının mektuplarının MHP'li Bakanlara da verildiği iddiasını ortaya atmıştır. Onun hemen arkasından sahneye giren bir AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, bu gerçek dışı iddiaları destekleyen ifadeler kullanmıştır. Diyalog sürmektedir, bundan sonra öteki perdeler oynanacak, yeni senaryolar sahnelenecektir. Bu son senaryo, global güçler tarafından yazılmış, roller alelacele dağıtılmıştır. Yönetmenlerse, BOP'un sahipleridir. Ancak, yeterince çalışılmayan diyaloglardan, acemi aktörlerin rezil oyunu açıkça sırıtmaktadır.

BDP temsilcisinin, kuyruklu yalanlarını, 'gözlerimle gördüm' şeklindeki meddahvari cümlelerle destekleyen açıklamalarının ardından, tiyatro direkler arasına taşınmış ve orta oyununa dönüşmüştür. Ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı kavuklu kılığına girerek MHP'nin terör ve terörle mücadele konusundaki haklı tezlerini hedefe koymuştur. Daha da öteye geçerek 57. Hükümet döneminde bölücü terör örgütünün temsilcileriyle görüşüldüğü doğruymuş gibi beyanda bulunmuştur. Gayeye giden yolda her şeyin mubah olduğu felsefesiyle hareket eden iki siyasi parti, etrafa fitne tohumları saçarak büyük bir günah ve vebal üstlenmişlerdir. Kirli oyunları, ihanetler ve entrikalarla dolu sicillerine işlenmiştir.

Gerçek dışı iddia ve dedikodularla MHP'yi yolundan döndürmeye, kamu vicdanında mahkum etmeye çalışanların hevesleri kursaklarında kalacaktır.''

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: MHP'den Hasip Kaplan'a Cevap.
Anarschi Hit Adam