İddaa'nın kralı Fenerbahçe

Yazar:



Spor Toto Teşkilat Başkanlığı bünyesinde 2004 yılının Nisan ayında hayata geçirilen "İddaa" oyunu, geride kalan 8 yıllık süreçte hasılatını 21'e katladı. İlk yıl 234 milyon 934 bin 81 TL olarak gerçekleşen İddaa oyununun hasılatı, 2011 yılının sonuna kadar yaklaşık 21 kat artarak, 4 milyar 895 milyon 265 bin 815 TL'ye ulaştı. 8 yıllık süreçte İddaa en yüksek hasılat artışını 2007 yılında gerçekleştirdi. Oyunun bu dönemdeki hasılat artışı yüzde 31'e yükseldi. İddaa, 2006'da ise yüzde 8'lik düşüş yaşadı. Sarı-lacivertli kulüp, geride kalan 8 yıllık bölümde, 24 milyon TL'yi aşkın geliriyle sıralamada öne çıktı. F.Bahçe'nin ardından G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor sıralandı.

ANADOLU'NUN ÜÇ BÜYÜĞÜ
"Dört büyüklerin'' ardından Anadolu kulüplerinden Gençlerbirliği, Gaziantepspor ve Sivasspor en fazla isim hakkı geliri sağlayan kulüpler oldu. Üç kulübün gelirleri 2011 yılı sonuna kadar 19 milyonu aşan rakamlara ulaştı.

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: İddaa'nın kralı Fenerbahçe.
Anarschi Hit Adam