"Playoff hedefimize ukaşmak istiyoruz"

Yazar:



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü'nün antrenörü Kaan Artun, ''Tarsus Belediye deplasmanında alacağımız galibiyet ile play off hedefimize ulaşmak istiyoruz'' dedi.

Artun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde mücadele eden takımların birbirini yenebilecek güçte olduğunu söyledi.

Geçen hafta iç sahada rakipleri BOTAŞ karşısında sezonun en kötü basketbolunu oynadıklarını ifade eden Artun, ''Ligde çok çekişmeli maçlar oynanıyor. Geçen hafta kendi sahamızda BOTAŞ'a yenildik. Bu maç bizim için önemliydi. Kazanmak istediğimiz bir maçı kaybettik. Sekiz gün içinde yaptığımız üç maç bizi olumsuz etkiledi. Bunda takım olarak yorgun olmamızın etkisinin olduğunu düşünüyorum'' dedi.

Bu hafta Tarsus Belediye ile deplasmanda oynayacaklarını ve galibiyet hedefiyle bu maça hazırlandıklarını vurgulayan Artun, ''Bu akşam yapacağımız antrenmanın ardından karayoluyla Mersin'e hareket edeceğiz. Oyuncularımızdan Deniz Çolakoğlu, omuzundaki bir sakatlık nedeniyle üç gündür bizimle çalışamıyor. Gökçe Doğan ise hastalığından dolayı bugüne kadar bizimle antrenmanlara katılamadı. Gamze'nin de sakatlığı devam ediyor. Antrenmanlarımızı 12 oyuncuyla sürdürmek zorunda
kaldık'' diye konuştu.

Tarsus Belediye takımının ligin güçlü ekiplerinden birisi olduğunun altını çizen Artun, ''Yıllardır bu ligde mücadele eden bir ekip. Ancak sıkıntılı bir süreçten geçiyorlar. Bizde son haftalarda mağlubiyetler aldık. Sezon başında ortaya koyduğumuz hedef play off'tu. Tarsus Belediye deplasmanında alacağımız galibiyet ile play off hedefimize ulaşmak istiyoruz. İnşallah iyi müdafaa yaparak deplasmandan galibiyetle döneriz'' dedi.

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: "Playoff hedefimize ukaşmak istiyoruz".
Anarschi Hit Adam