Böyle Erkek Olur mu?

Yazar:



Bursa'da bir genç, kavga ettiği kız arkadaşının boğazını kesti. Zanlı olay yerinden kaçarken, genç kız hastanede tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Hamzabey Mahallesi Can Sokak'ta meydana geldi. Aynı evde kaldıkları öğrenilen Derya B. (21) ile Mustafa O.(25) arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine eline bıçak alan Mustafa O., kız arkadaşının boğazını ve elini kesti.

Mustafa O. evden kaçarken, genç kız 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine giden sağlık ekipleri yaralıyı tedavi ederken, polis ekipleri de Derya B.'nin verdiği eşkal doğrultusunda zanlıyı aramak için çalışma başlattı. Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Derya B.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polise verdiği ifadesinde, "Aramızda herhangi bir sıkıntı yok" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

EVLİ ADAM YALANI ORTAYA ÇIKINCA ÇILDIRDI

Konya'da bir mağazada çalışan 29 yaşındaki kadın, evli olduğunu öğrendiği sevgilisinden ayrılmak isteyence dayak yedi. Sokak ortasında sevgilisi tarafından darp edilerek gözlüğü kırılan ve yüzünden yaralanan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kule Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir alışveriş merkezinde bulunan mağazada çalışan Kezban G. (29), evli olduğunu öğrendiği sevgilisi M.A'dan ayrılmak istedi. Dün akşam iş çıkışı kendisini bekleyen sevgilisine kendisini sevmediğini ve ayrılmak istediğini söyleyen Kezban G, kendisinden ayr ılmak istemeyen sevgilisi tarafından sokak ortasında darp edildi.

Aldığı darbeler sonucu gözlüğü kırılan ve yüzünden yaralanan Kezban G, devriye gezen polis ekiplerini durdurarak yardım istedi. Polislerin çağırdığı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Kezban G'nin hastane girişinde üzeri tamamen örtüldü. Hastaneye bu şekilde taşınarak tedavi altına alınan yaralı kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından kaçtığı belirlenen M.A'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Böyle Erkek Olur mu?.
Anarschi Hit Adam