''Gün, birlik beraberlik günü''

Yazar:



Manisaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Selami Delan, ligin son 7 haftasına girilen süreçte, tüm camianın birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini ifade etti.

Delan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bu hafta küme düşme potasındaki Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını belirterek, bu hafta kendi evlerinde oynayacakları maçta Manisa şehrini önemli bir sınavın beklediğini dile getirdi.

Bu hafta statta tek bir boş koltuk dahi kalmamasını arzu ettiklerini ve taraftarlardan büyük destek beklediklerini belirten Delan, şunları kaydetti:

''Gün muhasebe günü değil, birlik ve beraberlik günüdür. Gaziantepspor maçı Manisaspor için büyük önem taşımaktadır. Yönetim olarak tüm Manisalıları maça, takıma destek olmaya davet ediyoruz. Yönetim olarak bilet fiyatlarında indirime gittik. Manisa'da 7'den 77'ye herkesi bu maça bekliyoruz. Tribünlerde bir koltuk bile boş olmamalı. Taraftarımız, üzerine düşeni yapmalı. Futbolcularımızın üç puanı alacağına eminiz. Bu maçı kazanırsak, ligde kalma yolunda dev bir adım atmış olacağız. Tesislerde teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bire bir ilgileniyoruz. Bu girdaptan en kısa sürede çıkacağız.''

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: ''Gün, birlik beraberlik günü''.
Anarschi Hit Adam