Aziz Yıldırım'ın örnek gösterdiği gol

Yazar:



VİDEO İÇİN TIKLAYINFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike soruşturması kapsamında mahkemeye verdiği savunmada; Sivassporlu Korcan'ın yediği hatalı golü Volkan Demirel'in 11 Mart 2007'de Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe - Schalke maçında Volkan Demirel'in yediği bir golle örnekledi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün yaptığı savunmasında kaleci Volkan'ın yediği bir golü izlettirerek 'Bu da mı şike?' diye konuştu.
Aziz Yıldırım: "Korcan, genç ve geleceği parlak biri. İddialarla karalamaya çalışıyoarlar, iddiaların dayanağı yok."
- Volkan'ın yediği golü gösteren Aziz Yıldırım, "Galiba bu kaleci satılmış" ifadelerini kullandı.
- Kaleci Korcan'ın Stoch ve Niang'ın şutlarını kurtarması üzerine Aziz Yıldırım "İşte satın aldığımız kaleci sayın başkan" dedi.
- Aziz Yıldırım, İspanya-Fransa maçında Platini'nin attığı gol ile Korcan'ın Selçuk'tan yediği golü ekranda karşılaştırmalı gösteriyor.
- Fenerbahçe Başkanı, Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'ye Sivasspor maçını izletiyor.
- Aziz Yıldırım: "Mecnun ile anlaşmışsak, bağladığımız Mehmet Yıldız neden 82. dakikada oyuna girdi, neden bir asist yaptı?"
- Aziz Yıldırım: "Trabzonspor, bizim oynadığımız her maçtan önce rakip oyuncuya transfer teklif ediyor. Sivasspor maçından önce de Mehmet Yıldız'a."
- Aziz Yıldırım: "Manisaspor maçından itibaren Trabzonspor'un şike ve teşvik çalışmlarını engellemeye çalıştım."
- Aziz Yıldırım: "Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, (Oyuncularım aslanlar gibi oynayacak. Besiktaşlı Rıza Çalımbay'a takımı emanet ettim) demiştir."
- Aziz Yıldırım: "Biraz ahlak varsa bizi getirdikleri noktadan dolayı özür dilemeliler. Bu kadar yalan olmaz. Emniyet'ten utanıyorum."
İşte o gol;
Sayfa : 1

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Aziz Yıldırım'ın örnek gösterdiği gol.
Anarschi Hit Adam