Ata Aksu'dan büyük iddia

Yazar:



Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 27 Şubat'ta yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkan adayları arasında yer alan Ata Aksu, seçimi halkın yapması halinde yüzde 90 farkla kazanacağını iddia etti.

Ata Aksu, FIFA Onur Kurulu Üyesi Necdet Çobanlı'nın Teşvikiye Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimdeki şansını nasıl gördüğünün sorulması üzerine, ''Takdir seçmenlerin... Halkımız seçseydi, yüzde 90 farkla seçilirdim. Ondan eminim'' dedi.

Bir tavır ortaya koyduğunu kaydeden Aksu, ''Burada kişiler önemli değil. Diğer adayların çoğunu tanıyorum, özellikle Yıldırım Demirören... Zaten ailesi de benim dostum, kendisi de kardeşim, bir fark yok. Aradaki fark, duruş farkıdır, tavır farkıdır. Biz o farkı sergiliyoruz, sadece o. Yoksa kazanıp kaybetmek önemli değil. Mühim olan özellikle Türk futbolunun kazanması'' diye konuştu.

Aksu, tavrını, duruşunu, dünkü basın bildirisinde çok net açıkladığını kaydederek, ''Erdemli bir duruş sergilemekte her zaman fayda var. Herkes samimi yaklaşmakta, eşit yaklaşmakta. Kendimde olan vasıfları zaten kuruma yansıtırım, geçmişte de yansıttım'' ifadelerini kullandı.

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Ata Aksu'dan büyük iddia.
Anarschi Hit Adam