Anadolu Efes'te büyük üzüntü

Yazar:



Basketbol THY Avrupa Ligi'nde, Galatasaray Medical Park'a dün oynanan karşılaşmada 64-56 yenilerek gruptan çıkma şansını tamamen kaybeden Anadolu Efes'te, üzüntü yaşanıyor.

Genel menajer Engin Özerhun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Medical Park ile son şansları olan bir maça çıktıklarını dile getirerek, ''Son şansımız olan maçta, Galatasaray Medical Park'a sayı atamamamın bedelini ağır ödedik. 56 sayı bulmak bizim için çok az. Bu kadar skorer oyunculara sahip bir takım olup, 56 sayı atmamız galip gelmemize yetmedi. Böylece Avrupa Ligi'ne veda ettik, bu sezon Avrupa defterini kapattık'' diye konuştu.

Avrupa Ligi'nde üst üste 4 maçı kaybettiklerini vurgulayan Özerhun, ''Böyle üst düzey takımların yer aldığı bir ligde, 6 maçlık maratonda üst üste 4 yenilgiyle tur atlamak söz konusu olmuyor. İyi başlamıştık ama kötü bitirdik. Oyuncuları eleştirmek amacıyla söylemiyorum ama skor beklediğimiz üst düzey oyunculardan istediğimiz katkıları alamadık'' ifadesini kullandı.

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Anadolu Efes'te büyük üzüntü.
Anarschi Hit Adam