"Hafife alamayız"

Yazar:



Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Halil Karaman, ''Ligde yeri ve gücü bakımından Kocaelispor'u hafife alamayız'' dedi.

Karaman, Nurettin Soykan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Kocaelispor maçı hazırlıklarının, teknik direktör Gürses Kılıç nezaretinde sürdüğü belirtti.

İskenderun Demirçelikspor deplasmanında alınan galibiyetin, yönetim, teknik heyet ve futbolcular için iyi bir moral olduğunu dile getiren Karaman, Yeni Malatyaspor'un ''takım olma ruhunu'' her geçen gün biraz daha yakalamaya başladığını vurguladı.

Karaman, şunları kaydetti:

''İskenderun deplasmanında aldığımız galibiyet bizim için, teknik heyet ve futbolcularımız için güzel bir moral oldu. Umarım bu moral pazar günü sahamızda oynayacağımız Kocaelispor maçına da yansır. Ligde yeri ve gücü bakımından Kocaelispor'u hafife alamayız. Neticede maç sahada kazanılır. Teknik heyet ve futbolcularımız, yakalanan bu galibiyet serisini devam ettireceklerdir.''

Kocaelispor maçında, kart cezalıları Ömer ve Gökhan ile sakatlığı bulunan Cihan'ın forma giyemeyeceğini ifade eden Karaman, ''Hızlı bir trendle maçları kazanmaya başladık. Mevsim itibariyle de havaların ısınmasıyla taraftarlarımızın Kocaelispor maçına gelmesini bekliyoruz'' dedi.

Karaman, kulüp başkanı Ertan Mumcu'nun Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'na delege olarak katılacağını sözlerine ekledi.

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: "Hafife alamayız".
Anarschi Hit Adam