"O paralar gerçek mi, sahte mi?"

Yazar:



Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Çağlayan'da görülen mahkemede savunması sırasında ilginç bir görüntünün altına imza attı. Duruşma salonuna 2 milyon dolar getiren Yıldırım, mahkeme başkanı Mehmet Ekinci'ye uygulamalı olarak savunma yaptı.

Karabükspor maçındaki şike aracısı olduğu iddia edilen Seyit Kalander'i hayatında bir Karabük'e gitmediğini belirten Yıldırım, "Bu nasıl aracı" ifadelerini kullandı.

Şike parasının bir torbaya ya da bir çantanın içerisine sığmayacağını anlatmaya çalışan Aziz Yıldırım, tutuklu bulunan Abdullah Başak ile uygulamalı anlatım yaptı. Yıldırım, 2 milyon dolar'ın çantaya sığmayacağını uygulamalı olarak gösterirken; mahkeme başkanı Mehmet Ekinci'nin "O paralar gerçek mi, sahte mi?" diye sorması dikkatlerden kaçmadı.

İşte o 2 milyon dolar

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: "O paralar gerçek mi, sahte mi?".
Anarschi Hit Adam