Judo milli takımı hazırlıklarını tamamladı

Yazar:



Erkeklerde Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da, bayanlarda ise Polonya'nın başkenti Varşova'da 25-26 Şubat arasında yapılacak olan dünya kupasına katılacak milli takımlar yarın bu ülkelere hareket edecek.
Olimpiyatlar için büyük önem taşıyan kupada Türkiye'nin hedefi, olimpiyatlara katılacak sporcuların puanlarını yükseltmek olacak.
Dünya kupasında erkekler de 73 kilo Hasan Vanlıoğlu ve Sezer Huysuz, 81 kiloda Ahmet Sarı, bayanlarda 48 kilo Sümeyya Akkuş ve 52 kilo da Aynur Samat olimpiyatlara katılmak için puan mücadelesi verecek.
Türkiye'yi kupada erkeklerde 60 kilo Veysi Göz, 73 kilo Hasan Vanlıoğlu ve Sezer Huysuz 81 kilo'da Mehmet Barkın Başol, İsmail Serhat Kambur ve Ahmet Sarı bayanlarda 48 kilo Sümeyye Akkuş, 52 kilo Aynur Samat, 57 kilo Nazlıcan Özerler, 63 kilo da Selda Karadağ, Büşra Katipoğlu ile Kudret Eğilmez temsil edecek.Sayfa : 1
AA

Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Judo milli takımı hazırlıklarını tamamladı.
Anarschi Hit Adam