Daye Hatun'dan Osmanlı Tokadı (Video)

Yazar:



Muhteşem Yüzyıl dün akşam yine nefes kesen bir bölümle görücüye çıktı.

Hürrem'e yardım eden Daye Hatun bir de Sultan Süleyman'a mektupla durumu anlatınca olanlar oldu ve Valide Sultan tarafından azledildi. Yerine Mahidevran Sultan'ın en yakın cariyesi Gülşah getirildi.

Gülşah haremde fırtınalar estirirken yemek tepsisini deviren bir cariyeye çok sert çıkınca ortalık karıştı. Daye Gülşah'a "bağırmana gerek yok doğru dürüst söyleyebilirsin" deyince yere dökülen yemekleri Gülşah Daye Hatun'a toplatmaya kalktı. O sırada içeri giren Nigar Kalfa yerleri temizleyen Daye Hatun'u görünce olanlar oldu. Nigar kalfayı iterek yere düşüren Gülşah Daye Hatun'dan okkalı bir Osmanlı tokadı yedi..





Gebelik - Hamilelik

Lezzetli Yemek Tarifleri

Abone Olun

Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber Haber okumanın en doğru adresi. Güncel haberler, son dakika haberleri, gazete manşetleri haberin kaynağı Türkiye'nin Haber Sitesi ; Son dakika haberleri, yerel haberler, videolar , foto galeriler Haberler Son Haberler sitesinde. Dakika dakika en son haberlerden haberdar olmak için bizi takip edin. Son haberler ilk size ulaşsın HABER, haber, haberler, HABERİ, haberi, HABERLERİ, haberleri, Spor, Spor Haberleri, Ekonomi, Güncel, Magazin, Politika Dünyadan İlginç Haberler Türkiye ve dünyadan Son dakika haberler, en son haberler son dakika haberler, en yeni şarkılar ve albümler, en popüler videolar, yeni arkadaşlıklar, vizyondaki filmler Son haberler, Spor, Güncel, Teknoloji, Sağlık, Otomobil, Kültür Sanat, Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Dünya, Politika Haberleri. Yerel Haberler ve Haber

Haberler365: Daye Hatun'dan Osmanlı Tokadı (Video).
Anarschi Hit Adam